http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=263&name=2025

Версія для друку/ Перегляд





Круглий стіл «Пропозиції бізнесу до Проекту стратегії розвитку Києва до 2025 року»



Шановні колеги!
 

Інформуємо Вас, що 9 листопада 2011 року відбудеться  засідання круглого столу на тему: «Проект стратегії розвитку Києва до 2025 року: пропозиції бізнес-асоціацій та неурядових організацій». 

Під час круглого столу планується обговорити плюси та мінуси політики будівництва нових або реконструкції існуючих об’єктів, передбачених у проекті Стратегії розвитку Києва до 2025 року, з точки зору перспектив для бізнесу та пересічних громадян. Особливу увагу буде приділено тому, як пропозиції учасників круглого столу від бізнесу та громадських організацій можуть бути враховані, як взагалі побудувати механізм участі різних зацікавлених сторін у формуванні та реалізації міської політики.

Час проведення: з 10:00 до 13:00

Місце проведення: готель «Київ»,  вул. Грушевського 26/1.

Співорганізаторами заходу: Конфедерація Будівельників України (КБУ), Український інститут публічної політики (УІПП), Український союз пожежної та техногенної безпеки (УСПТБ), Українська федерація індустріальної безпеки (УФІБ). 

Для участі у круглому столі просимо надіслати заявку голові секретаріату ВГО "УФІБ" Дмитренко Наталії (тел./факс: 284-12-16, моб.: (067) 548-74-48, e-mail: ufib@ufib.com.ua), вказавши: Прізвище, ім’я, по батькові (без скорочень), посада, назва компанії, телефон, факс та мобільний телефон, електронна пошта, тема виступу  (у разі наявності).