http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=261&name=tocico

Версія для друку/ Перегляд





Європейська TOCICO конференція «Х-файли»



Шановні колеги!
 

Інформуємо Вас, що з 10 по 13 листопада в готелі InterContinental Kyiv відбудеться найбільш масштабна подія в області ефективного управління бізнесом на території Європи і СНД - III Європейська TOCICO конференція «Х-файли».

Це найбільша подія, в рамках якої збереться найбільш прогресивна та амбітна ділова еліта України та Європи. Ініціює та проводить конференцію вже втретє компанія Apple Consulting  під патронатом міжнародної сертифікаційної організації TOCICO (Theory of Constrains International Certification Organization).

Конференція обіцяє розкрити максимальну кількість «секретних файлів» - останніх досягнень ТОС в галузі управління бізнесом у різних сферах (виробництво, дистрибуція, рітейл, стратегія бізнесу та технології впровадження змін). Найбільш успішні досягнення по розробці стратегії компанії відкриють для аудиторії світові експерти, послідовники глибоко шанованого всесвітньо визнаного гуру ТОС – Елі Голдратта.

Хедлайнером III Європейської TOCICO конференції є пані Керол Птак (США), Генеральний директор TOCICO.

Значну увагу буде приділено досвіду впровадження ТОС українськими компаніями.

Також, 12 листопада відбудеться серія з 4 майстер-класів від міжнародних експертів, а 13 листопада всі бажаючі учасники конференції зможуть скласти іспит на проходження міжнародної сертифікації TOCICO.

З повною інформацією про програму конференції та доповідачів Ви можете ознайомитися за посиланням…

Електронна реєстрація учасників за посиланням…

Також, Ви можете зареєструватися за телефонами: +38 (044) 495 27 28/29/70.