http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=179&name=viiseed-forum

Версія для друку/ Перегляд





VIIІ Міжнародний інвестиційний форум SEED FORUM



29    листопада    2011    року відбудеться  VIIІ Міжнародний інвестиційний форум SEED FORUM KYIV за підтримки Посольства Королівства Норвегії в Україн.

Проведенню SEED FORUM передуватиме навчальний тренінг (pitch-training) 4 листопада, який проводитиметься фахівцем з венчурного фінансування, керівником міжнародного фонду Seed Forum International Стейнаром Корсмо. Робочою мовою Тренінгу є англійська.

Компанії, які пройдуть конкурсний відбір після Тренінгу, матимуть змогу представляти свої проекти не тільки на SEED FORUM в Україні, але й за кордоном.

Пропонуємо Вам розглянути можливість партнерства в даній сфері і в зв’язку із зазначеним вище просимо повідомити українські інноваційні компанії Вашої мережі про можливість прийняти участь у Тренінгу. Якщо Ви маєте намір приєднатись до команди SEED FORUM в Україні, просимо Вас повідомити нас про це організаторів, які надішлють Вам анкету для заповнення.

Додаткову інформацію про Тренінг та SEED FORUM KYIV можна отримати за телефоном (044) 583-50-46 та по електронній пошті:
alexhohun@gmail.com
isa-iprg@uci.org.ua
kvm-iprg@ucci.org.ua
 
Довідково:

SEED FORUM – це міжнародне об'єднання інноваційних бізнес-центрів, технопарків, інвестиційних компаній, інноваційних фірм (start-ups) і бізнес-янголів. Після 8 років роботи SEED FORUM об’єднав в одну ефективну мережу більше 12 000 інвесторів, більше 1200 компаній. За цей час проведено спільні зустрічі в 40 країнах, а саме: Норвегії, Ісландії, Данії, Фінляндії, Латвії, Литві, Естонії, Польщі, Великобританії, Німеччині, Іспанії, Угорщині, Італії, Туреччині, США, Україні, Росії, Сінгапурі, Індії, Китаї, Малайзії, Південній Африці, Бразилії, Об'єднаних Арабських Еміратах, Японії та ін. країнах.

Детальніше – на офіційному сайті www.seedforum.org