http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=177&name=

Версія для друку/ Перегляд





Регіональна рада підприємців в місті Києві



Шановні колеги!

Інформуємо Вас,  що 4 серпня 2011 року Розпорядженням Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 1364 було створено регіональну раду підприємців в місті Києві та затверджено її персональний склад.

Серед представників Федерації роботодавців Києва, що увійшли до складу Ради підприємців – Голодівський Іван Романович (Президент Київської міської організації роботодавців) та Абрамовський Роман Романович (Голова ради Київської міської організації роботодавців «Металіндустрія-Київ»).

Регіональну раду підприємців в місті Києві створено з метою залучення суб'єктів господарювання, організацій роботодавців та об'єднань підприємців до формування державної регуляторної політики і державної політики у сфері підприємництва, запровадження прозорого механізму їх участі у підготовці проектів рішень місцевих органів виконавчої влади.

До складу Ради увійшли представники організацій роботодавців Києва, підприємці. Загальний кількісний склад Ради становить 38 осіб.

У разі наявності питань, що є в компетенції вирішення Ради, ви завжди можете звертатись із своїми запитами до виконавчої дирекції ФРК за електронною адресою benzler@ubg.ua
 
До відома:

Регіональну раду підприємців в місті Києві було створено на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про утворення регіональних рад підприємців в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі» від 18 травня 2011 року № 526. Установчі збори Ради було проведено 15 липня 2011 року.

Головою Ради обрано Доротича Сергія Івановича, Першим заступником Голови Юзькова Олега Сергійовича, заступником Голови Оніщенка Дмитра Миколайовича, Секретарем Ради Петрову Валентину Анатоліївну.