www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

ФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ КИЄВА – ЦЕ ПЛОЩАДКА ДЛЯ СПІВПРАЦІ БІЗНЕСУ ТА ВЛАДИ



24 лютого відбувся ІІІ З’їзд Федерації роботодавців Києва.

Захід викликав чималий інтерес серед представників влади, бізнесменів та ЗМІ. Серед присутніх були представники державних адміністрацій та їх заступники, представники міністерств, народні депутати України, провідні бізнесмени країни, а також члени організацій роботодавців Києва та України. В цілому на заході були присутні більш ніж сто людей.

Руслан Демчак – Голова Ради Федерації роботодавців Києва на Зїзді заявив про намір створити єдину лобістську структуру бізнесменів Києва. В своїй промові пан Демчак підкреслив: «Що Київ не потрібно ділити – на владу та бізнес. Потрібно один одного «підсилювати». Федерація роботодавців Києва – це площадка для співпраці бізнесу та влади».

Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник додав: «Сьогодні з гордістю можна сказати, що рух роботодавців України є найбільш репрезентативним та ефективним не тільки у вирішенні питань захисту інтересів бізнесу, але і в питаннях впливу і формування національної та регіональної економічної політики в цілому».

На заході пан Олійник також презентував «Маніфест роботодавців України», документ, який визначає перспективні задачі та орієнтири діяльності Федерації на найближчі 10 років.

Спеціальним гостем заходу став Вадим Копилов – перший заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі, який зачитав вітальний лист З’їзду від Андрія Клюєва – Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку та торгівлі України.

В своєму докладі пан Копилов також відмітив: «Я радий тому, що формується громадська структура бізнесу. В світі паралельно існують, начебто як громадське та державне міністерства. Та існують горизонтальні зв’язки».

В робочому порядку на З’їзді також було вирішено питання внесення змін в Статут Федерації роботодавців Києва та створена Ревізійна комісія. Головою ревізійної комісії призначено Валентину Дамаскіну. 




Написано: Стегнач Алла від 25.02.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   10 - 8 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК