www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Статті (Огляд)

Затверджено новий склад Громадської ради при КМДА


Враховуючи протокол від 29 січня 2013 року установчих зборів за участі уповноважених представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу громадської ради голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження про затвердження складу Громадської ради на 2013-2014 роки. Підписанню зазначеного розпорядження передували зустрічі з представниками інститутів громадського суспільства та ґрунтовне вивчення юридичних підстав для затвердження складу Громадської ради.

Відповідно до документу членами ради стали 45 представників громадськості, зокрема, різноманітних спілок, благодійних фондів, молодіжних та громадських організацій.

Новообраний склад ради представляє інтереси киян в усіх сферах суспільства: освітній, спортивній, правовій, культурній тощо.

Нагадаємо, що Громадська рада створюється на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Вона покликана здійснювати громадський контроль за діяльністю Київської міської державної адміністрації, налагоджувати ефективну взаємодію КМДА з громадськістю під час формування та реалізації державної політики в місті Києві.

http://kievcity.gov.ua/

 

Написано: Юлия Бенцлер від 05.03.2013


  

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК