www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Статті (Огляд)

Кабмін сформує робочу групу для розробки стратегічного плану розвитку України


Кабінет Міністрів України пропонує сформувати міжвідомчу робочу групу на базі Міністерства економічного розвитку і торгівлі і Міністерства фінансів з питань створення Стратегічного перспективного плану розвитку України.

Про це УНІАН повідомили в Департаменті інформації та зв’язків з громадськістю Кабміну.

Згідно з повідомленням, Стратегічний перспективний план розробляється на середньострокову перспективу для забезпечення економічного зростання шляхом впровадження нових підходів державної підтримки галузей народного господарства. Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив міністерствам і відомствам підготувати свої пропозиції щодо наповнення плану.

«На виході ми повинні одержати якісний системний документ, стратегічний перспективний план, підкріплений бюджетними, інвестиційними ресурсами, а також іншими стимулюючими заходами, – від фіскальних до інституційних», – цитує слова прем’єр-міністра М.Азарова департамент інформації та зв’язків з громадськістю КМУ.

Підготовлені пропозиції Кабмін має намір розглянути за два тижні.

Як повідомляв УНІАН, у травні 2012 року Президент України Віктор Янукович доручив прем’єр-міністрові Миколі Азарову вжити заходів з активізації розвитку реального сектору економіки, реформ у сферах дерегулювання, розвитку підприємництва і надання адміністративних послуг. Президент доручив забезпечити підготовку і внесення в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України низки законопроектів.

 

Написано: Юлия Бенцлер від 15.11.2012


  

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК