www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Статті (Огляд)

Засідання Українсько-китайської Підкомісії


Шановні колеги!

Інформуємо Вас, що 10 серпня відбудеться засідання Української частини Українсько-китайської Підкомісії з питань торговельно-економічного співробітництва між Урядом України та Урядом Китайської Народної Комісії.

На порядок денний Української частини виносяться питання підготовки до Другого спільного засідання Підкомісії, яке заплановане на 28-29.08.2012 р. у м. Київ, обговорення стану виконання двосторонніх домовленостей за результатами Першого спільного засідання (4-6.12.11 м. Пекін), а також перспективи подальшого розвитку українсько-китайських відносин.

Початок заходу о 10:00.

Місце проведення: у приміщенні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (вул. Грушевського 12/2, кім. 459). 

У разі зацікавленості просимо до 3.08.12 надати кандидатуру для участі в засіданні Української частини Підкомісії (не нижче рівня директора департаменту або начальника управління) із зазначенням прізвища, посади, короткої інформації про компанію, очікування від участі у даному заході та  контактів). Просимо, відповідно до компетенції, бути готовим доповісти.

Інформацію просимо надсилати на електронну адресу benzler@ubg.ua

 

 

Написано: Anastasia від 02.08.2012


  

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК